normaal groter grootst
Welkom op de siteWelkomsbericht
U bent op de site van de huisartsen S. Bruinsma, A. Jellema, N. Kuijs, B. Toppers. Hier kunt u alle informatie vinden over de praktijk en online uw herhalingsrecepten indienen. Tevens kunt u via "praktijkinformatie" zien wanneer uw arts afwezig is, of overige praktijk tijden raadplegen.
Aan de linker kant van de pagina kunt u het formaat van de letters op de site aanpassen.


AVG-regelgevingToegevoegd op: 14-02-2019
Vanaf mei 2018 i zijn er extra waarborgen voor uw privacy, volgens de AVG wet. Via onderstaande links kunt u hier meer informatie over vinden:

Privacyverklaring
Inzage medische gegevens
Gegevensuitwisseling via landelijk schakelpunt

Nieuwe huisarts Toegevoegd op: 1-01-2019
Huisarts J. den Boer is de opvolger van dokter Jellema ( is eind 2018 gestopt bij Om de Noord ) Hij heeft als medewerkend collega dokter D. Beemsterboer.
Gelukkig zijn er nu weer vaste huisartsen.

Dokter den BoerToegevoegd op: 4-12-2018
Mijn naam is Jeroen den Boer, ik ben sinds enige jaren als waarnemend huisarts werkzaam bij diverse praktijken in de regio Westfriesland. Ik vind het een prachtig vak, omdat je dichtbij mensen mag zijn, en ze mag helpen met de meest uiteenlopende (medische) problemen in alle levensfasen. Zelf ben ik ook jong geweest, heb een gezin met vier kinderen, weet van chronische ziekte bij naasten, en het verlies van (schoon)ouders. Westfriesland ken ik sinds 1999, toen ik als arts infectieziekten betrokken was bij de Legionella epidemie. Vrienden uit Westwoud hebben mij erop geattendeerd dat er een nieuwe huisarts gezocht werd voor het dorp. Ik ben erg blij dat ik de komende tijd voor u mag zorgen.

Privacy bij afspraakmakenToegevoegd op: 21-08-2018
Om een adequate (bv erg snel bij gevaarlijke klachten ) afspraak te maken voor het spreekuur vraagt de assistente u naar de reden voor de afspraak. Houdt u er rekening mee dat een bezoek aan de balie niet de privacy biedt van een telefonisch afspraakverzoek.

WerkgebiedToegevoegd op: 11-02-2018
De kern van ons gebied is Hoogkarspel en Westwoud. We kunnen ook patiƫnten aannemen in de aangrenzende dorpen : Oosterblokker, Zwaagdijk-Oost , en Lutjebroek.

BloedonderzoekToegevoegd op: 30-09-2017
Iedere werkdag van 08.30 tot 09.30 wordt bloedafname verzorgd door Diagnostisch Centrum West-Friesland . U kunt met een aanvraagformulier van huisarts of specialist in de wachtkamer plaatsnemen en een volgnummer nemen.

Klachten en geschillenToegevoegd op: 10-08-2017
Als zorgverleners willen we u zo goed mogelijk helpen. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als u een klacht wilt indienen over datgene wat u niet goed vond gaan , meldt u dat dan bij de balie-assistente of aan de telefoon.
Wij hebben een interne klachtenregeling met een speciaal klacht-formulier.
Als het nodig is kan er gebruik worden gemaakt van een regionale klachten- en geschillencommissie , waar ook een bemiddelaar beschikbaar is.

ReisvaccinatiesToegevoegd op: 10-08-2017
Wij verzorgen medische advisering en vaccinaties voor reizigers naar gangbare bestemmingen; bij voorkeur 6 weken voor de reis aanmelden.

Thuisarts.nlToegevoegd op: 18-01-2016
De website Thuisarts.nl geeft betrouwbare informatie in goed Nederlands over medische klachten en ziekten. Bron : Nederlands Huisartsen Genootschap

Verlengen onderhoudsmedicijnenToegevoegd op: 6-04-2015
Verlengen onderhoudsmedicijnen is mogelijk op verschillende manieren:
- telefonisch inspreken (0228-567649)
- via deze website
- etiketten van de medicijnen deponeren in de box na de ingang of (buiten werktijd) in de brievenbus.
De apotheek heeft de medicijnen 2 werkdagen later voor u klaarliggen.

Disclaimer